Hardware tilpasset ditt behov

Sett sammen en kraftig utstyrspakke som passer for dine behov! Få fart på arbeidsprosessene dine ved hjelp av førsteklasses utstyr.

Lightspeed Kassensystem Hardware

Individuelt utstyr

Du trenger ikke en hel utstyrspakke? Ikke noe problem! Vi har mange forskjellige produkter og kan sette sammen et skreddersydd tilbud som passer deg.

iOS-enheter

Apple iPad, iPhone og iPod touch – for å kunne gi deg kvaliteten du forventer, jobber vi utelukkende med Apple-enheter. Enhetene kan brukes både som faste stasjoner eller bærbare bestillingsterminaler. Alltid synkronisert med hverandre, og med full offline-støtte.

Printer og printertilbehør

De høykvalitets multifunksjonelle skriverne fra Epson leverer ikke bare utmerket kvalitet, men kan også tilpasses til dine behov. Vi fører et stort utvalg av forskjellige Epson-produkter, både kvitteringsskrivere og kjøkkenprintere.

iPad-stativ & kundedisplay

For at iPad- og kundedisplayene alltid skal være på rett sted og i riktig høyde, tilbyr vi passende stativer. Disse kan justeres individuelt til ønsket høyde.

Nettverk

Enten på kjøkkenet, ved disken eller på terrassen - med nettverksløsningene våre har du alltid den beste dekningen. Alle repeatere og WiFi-rutere er kompatible med all Lightspeed-maskinvare.

Tilbehør

Uansett om du trenger kassaskuff, kortterminaler, bærevesker, LAN-adapter eller nettverkskabler - vi har satt sammen et stort utvalg av nyttig tilbehør for deg.

Er hardware inkludert?

Nei, hardwarekostnad er ikke inkludert i månedsprisen. Månedslisensen inkluderer programvare, regelmessige oppdateringer, support og skybasert backoffice. Hardware kan enten leases eller kjøpes som en engangsinvestering.

Hvordan kan jeg kontakte support? Hva gjør jeg hvis jeg har problemer med systemet?

Lightspeeds norske kundeserviceteam er tilgjengelig for generelle henvendelser mandag til fredag fra 09:00 til 17:00 på +47 22 04 64 90 eller [email protected]. Ved driftskritiske hendelser utenfor kontortid kan du kontakte vår vakttelefon på +47 22 04 64 90.

Fungerer Lightspeed-kassasystemet selv om internett går ned?

Ja, Lightspeed POS har offline-støtte og vil fortsette å fungere selv uten internett-tilkobling. All data lagres lokalt på enhetene og blir automatisk lastet opp til skyen når forbindelsen er tilbake. Merk: Dette gjelder ikke for vedlikehold av masterdata og rapporter i skyen; disse funksjonene kan kun brukes når du har en tilgjengelig internettforbindelse. X- og Z-rapporter kan kjøres når som helst på kassasystemet i det lokale WLAN-nettet.

Gastrofix er nå Lightspeed

Ditt Gastrofix-system er nå blitt en del av Lightspeed-familien — Men ditt salg- og supportteam har ikke endret seg.