• Video

TotalCtrl


Bruk integrasjonen mellom TotalCtrl og Lightspeed for å automatisere beregningen av restaurantens varekost for å sikre en lønnsom drift og vekst. Med denne funksjonen vil du være i stand til å fjerne behovet for bruke av regneark for å sammenligne dine daglige salg vs. råvarekost – og dermed sikre at du sparer tid, penger og får den datainnsikten du trenger for å oppnå suksess.


Beskrivelse

Med TotalCtrl trenger du ikke lenger tilbringe sene netter med penn og papir eller regneark for å administrere varelageret ditt. Restauranten din vil spare tid og penger ved å digitalisere og effektivisere manuelle oppgaver. Dette resulterer i at du kan bruke tiden din der du skaper verdi for virksomheten, de ansatte og ikke minst dine gjester.

Noen av de viktigste fordelene ved å bruke dette verktøyet:

 • Vit hva som er i varelageret ditt til enhver tid. Slutt å stole på utdaterte regneark for å administrere det du har på lager. TotalCtrl gir deg en sanntidsoversikt over hvilken mat du har, hvor mye den er verdt og når varene går ut på dato.
 • Spar tid med automatisering. Ikke mer løping frem og tilbake med papirer og manuelt oppdatere produktantall i et regneark.
  TotalCtrl hjelper deg med å strømlinjeforme kjøpsdataene dine, kontrollere varemottak, forenkle avviksrapportering, automatisere kontroll av prisvariasjoner og varetelling for å gi deg datainnsikt i sanntid.
  Bruk mobilappen i daglig drift og webløsningen for å høste den informasjonen du trenger for å rapportere til regnskap og å optimalisere virksomheten.
 • Bruk data til å effektivisere driften din. Lær hva som kommer inn og ut av beholdningen din hver dag, slik at du kan planlegge og bestille bedre. Kutt kostnader, spar tid og eliminer matsvinn ved å kjøpe bare det du kan bruke.
  Overvåk hva som er de dyreste varene, spor prisvariasjoner og mye mer.
 • Få ukentlige rapporter om mat som nærmer seg utløpsdato. Lett forståelige rapporter vil fortelle deg hva som snart utløper. På denne måten kan du bruke alt før det blir ødelagt og forhindre at maten og pengene dine går til spille.

Kundereferanser

 • «Restauranten min brukte mye tid og penger på å administrere varelager og varemottak, men ved å bruke TotalCtrl-løsningen sparer jeg mye tid og kutter kostnader. Jeg liker funksjonen for utløpsdato i løsningen som hjelper oss å bruke maten før den utløper.» Restaurantsjef, Skanckebua.
 • «TotalCtrl hjelper oss med å redusere tiden brukt på varetelling og rapportering av avvik. Flott oversikt med bare noen få klikk. Enkel og brukervennlig løsning for varelager som gir oss innsikten vi trenger for å drifte bedre.” F&B Manager, Sure Hotel.
 • «TotalCtrl er et alt-i-ett-system som gjør det enkelt å administrere varelagerdataene våre. Det hjelper oss å optimere virksomheten vår gjennom lagerkontroll og sporbarhet.» Daglig leder, Bergstadens Hotel.
Kategori:
Lagerstyring
Produkt:
Restaurant

Gastrofix er nå Lightspeed

Ditt Gastrofix-system er nå blitt en del av Lightspeed-familien — Men ditt salg- og supportteam har ikke endret seg.