• Screenshots

Vinify


Det ultimate verktøyet for vin & andre drikkevarer

Hvis dere vil bruke Vinify gjør vi hele jobben med å legge inn din eksisterende oversikt i Vinify.


Hvordan det fungerer

Vinify er markedets mest effektive system for å håndtere vin og annen drikke. Styr lageret ditt i Vinify og produktene dukker automatisk opp i Lightspeed. Alt du trenger å gjøre i kassen er å selge vinen. Varelageret ditt i Vinify blir automatisk oppdatert for hvert salg.

Det geniale med Vinify er at varelageret ditt ikke bare er tilknyttet Lightspeed, men også de andre delene av Vinify. Legg til en vin i Vinify og den legges både til i varelager, varetelling, vinkart og kassesystemet. Selg en vin i kassen og alt annet blir oppdatert automatisk.

Med Vinify sitt system for å sette priser kan en jobb som tidligere tok dagevis nå bare ta sekunder. Endre alle prisene opp et par prosent, eller sett ulike regler for hva vinene skal koste basert på innkjøpspris og hvilke multipler du vil ta.

Vinify er også integrert med Liv-ex for å se internasjonal markedsverdi på vinene i kjelleren din.

Med Vinify kan du vise verden hva slags viner dere har. I Vinify-appen med over 100.000 vininteresserte brukere kan du vise frem vinkartet ditt. På alle vinenes profiler vil det også komme frem at dere selger vinen. Med andre ord; flere kunder.

Ta kontakt med [email protected] så vi kan gi deg en rask demo av systemet. Velger dere å bruke Vinify gjør vi hele jobben med oppsettet – så det å komme i gang blir så enkelt som mulig.

Kategori:
Lagerstyring
Produkt:
Restaurant

Gastrofix er nå Lightspeed

Ditt Gastrofix-system er nå blitt en del av Lightspeed-familien — Men ditt salg- og supportteam har ikke endret seg.