Lightspeed iPad-kassasystem

Med Lightspeed iPad-kassasystemet kan du optimalisere arbeidsprosessene dine og digitalisere bedriften din.

iPad-kassasystemet for din bedrift

Med det smarte alt-i-ett iPad-kassasystemet fra Lightspeed kan du jobbe intuitivt og mobilt. På denne måten kan du optimalisere en rekke prosesser i den ellers stressende hverdagen man har når man driver restaurant.

Kassasystem for restaurant og servering.

Det smarte alt-i-ett iPad-kassasystemet fra Lightspeed skiller seg ut fra andre kassasystemer takket være intuitivt grensesnitt og effektive prosesser. Enten du driver en kafé, vinbar eller restaurant, kan vårt brukervennlige iPad-system sørge for at du sparer tid. I tillegg har vi en rekke tilleggsmoduler, som timeregistrering og kjøkkenskjermer - som gjør hverdagen mye enklere.

Mer enn bare et kassasystem

Kassasystemet står sentralt i enhver serveringsvirksomhet. I utgangspunktet skal kassasystemet bare sørge for å registrere betalinger, men det har for lengst blitt mye mer enn bare det. Lightspeed har en rekke smarte utvidelser for å forenkle hverdagen. iPad-kassasystemet gir deg enkel tilgang over alle salgstall, slik at du enkelt kan gjøre evalueringer og fatte forretningsbeslutninger effektivt.

Er du i ferd med å åpne din første restaurant? Eller har du en eksisterende kassaleverandør og ser etter en bedre løsning? Da har du kommet til rett sted. Det smarte iPad-kassasystemet fra Lightspeed har et bredt spekter av funksjoner. Takket være sanntidssynkronisering av alle data med skyen og den fleksible bruken av iPads kan du inspirere dine ansatte med et bedre salgsverktøy.

Finn ut hva vårt iPad-kassasystem kan gjøre for deg!

Vil du prøve Lightspeed POS gratis?

Hvordan kan jeg kontakte support? Hva gjør jeg hvis jeg har problemer med systemet?

Lightspeeds norske kundeserviceteam er tilgjengelig for generelle henvendelser mandag til fredag fra 09:00 til 17:00 på +47 22 04 64 90 eller [email protected]. Ved driftskritiske hendelser utenfor kontortid kan du kontakte vår vakttelefon på +47 22 04 64 90.

Fungerer Lightspeed-kassasystemet selv om internett går ned?

Ja, Lightspeed POS har offline-støtte og vil fortsette å fungere selv uten internett-tilkobling. All data lagres lokalt på enhetene og blir automatisk lastet opp til skyen når forbindelsen er tilbake. Merk: Dette gjelder ikke for vedlikehold av masterdata og rapporter i skyen; disse funksjonene kan kun brukes når du har en tilgjengelig internettforbindelse. X- og Z-rapporter kan kjøres når som helst på kassasystemet i det lokale WLAN-nettet.

Hva skjer om det kommer endringer i lovgivningen? Er jeg trygg på at Lightspeed alltid fyller kravene i kassasystemloven?

Ja, Lightspeed POS-systemet ditt oppfyller alltid juridiske krav, takket være regelmessige oppdateringer. Dette betyr at du alltid er på den sikre siden, selv når det skulle være bokettersyn. Alle funksjonene i kassen er 100% kompatible med kassasystemloven.

Kan jeg koble andre løsninger med Lightspeed POS-systemet?

Ja. Lightspeed POS-systemet er multikompatibelt og kan kobles til programmer fra mange partnerskapsselskaper via grensesnitt, blant annet regnskapssystemer, lagerstyring og bordreservasjon. Du finner en oversikt over tilgjengelige integrasjoner her .

Kan jeg også bruke Lightspeed på en Android-enhet?

Nei, Lightspeed POS er bare designet for Apple iOS-enheter.

Gastrofix er nå Lightspeed

Ditt Gastrofix-system er nå blitt en del av Lightspeed-familien — Men ditt salg- og supportteam har ikke endret seg.