Gastrofix er nå Lightspeed!

Nytt design, samme kassasystem.

Vi har store nyheter – Gastrofix er nå Lightspeed.

GASTROFIX ble startet for mer enn 10 år siden. Siden den gang har vi hjulpet flere tusen kunder fra restaurant- og hotellbransjen med digitalisering. I dag er vi blitt en av de ledende POS-leverandørene i både Norge og Tyskland.

Suksesshistorien gikk ikke upåaktet hen fra resten av verden, og det gikk ikke lang tid før Lightspeed – en av verdens ledende POS-leverandører – fikk høre om oss. Etter mange intensive samtaler det siste året, så vi hvor godt selskapene passet sammen, og at vi deler mye av den samme kulturen. I januar 2020 ble Gastrofix, med vår moderne POS-teknologi og alle våre ansatte, ønsket velkommen til Lightspeed-familien. Gastrofix ble Lightspeed.

Hva betyr det for deg?

Det er ‘business as usual’, bare bedre.

Vi er det samme teamet, men nå med enda flere ressurser til å støtte deg og din bedrift. Du har kanskje lagt merke til at fargene i kassasystemet og i backoffice har endret seg. Ditt kassasystem har nå et mer moderne utseende, og vi har også fått en ny Lightspeed-logo.

Og viktigst av alt: Alle funksjoner du bruker i dag beholder du, og du får kundestøtte fra de samme menneskene.

Lightspeed Support

Hvem hjelper deg med spørsmål?

Våre vennlige kolleger fra support og salg er fremdeles her for deg. Så ingenting endrer seg for deg – vi er tilgjengelige som vanlig. Hvis du har flere spørsmål, kan du snakke med din kontaktperson via telefon eller e-post.

Du kan fremdeles logge inn i backoffice som vanlig, her.

Alt forblir som det har vært!

" På vegne av Gastrofix vil jeg takke alle kunder for vårt vellykkede samarbeid. Under navnet Lightspeed vil vi fortsette å legge til rette for din daglige virksomhet med innovative produkter og personlig kundestøtte. "

Reinhard Martens, Vice President Germany

Gastrofix er nå Lightspeed

Ditt Gastrofix-system er nå blitt en del av Lightspeed-familien — Men ditt salg- og supportteam har ikke endret seg.