Campo de Fiori - powered by Lightspeed

Campo tilbyr en autentisk smak av Roma, midt i Oslo

Daglig leder på Campo, Fabio Pezzoli, har lang fartstid i bransjen med erfaring fra blant annet Onda og Villa Paradiso, og vi er stolte av å ha hatt en kundeforhold i snart 10 år. På Campo de Fiori har han skapt sted der du kan oppleve genuin, autentisk italiensk matglede.

Fabio Campo de Fiori

Type

Italiensk restaurant

Benyttede produkter

Lightspeed Gastrofix POS

Tilleggsfunksjoner

Kjedestyring

Stedet

Et besøk til Campo er som et besøk til Roma. Her får man full autentisitet i alt fra råvarer og oppskrifter til høylytte utestemmer. Fabio har satt sammen et team med dedikerte medarbeidere, og tilbyr en meny og vinliste med en rekke italienske klassikere. Her finner du blant annet Porchetta, Pasta alla Gricia og en av byens beste steinovnsbakte pizzaer.

Vår løsning

Fabio er en multitasker. I restauranten bruker han en iPad til å håndtere bordreservasjoner, ta bestillinger ved bordet gjennom Gastrofix, samt styre musikken. Når han er på reise i Puglia eller Roma for å finne nye råvarer følger han nøye med på restauranten gjennom backoffice på telefonen. “Den skybaserte backoffice-løsningen gir en fantastisk kontroll og tilstedeværelse hvor enn jeg er”, sier Fabio. Ettersom innehaverne av Campo også driver naborestauranten Brasserie Blanche, har de tilgang til samlede rapporter fra én enkelt innlogging.

Campo serverer autentisk, italiensk mat med hjelp fra Lightspeed

Se hvordan vi kan hjelpe ditt serveringssted.

Gastrofix er nå Lightspeed

Ditt Gastrofix-system er nå blitt en del av Lightspeed-familien — Men ditt salg- og supportteam har ikke endret seg.