Drilling – powered by Lightspeed

Teamet på Drilling er perfekt organisert takket være Lightspeed

Med Lightspeed sørger Bar Drilling i Hamburg for å enkelt styre oppgavene til hver enkelt ansatt.

Lightspeed Kassensystem Kunde Drilling

Type

Café, Bar & Destille

Benyttede produkt

Lightspeed Gastrofix POS

Tilleggsfunksjoner

Timeregistrering

Sted

Hamburg

Lightspeed Kassensystem Kunde Drilling

Alle gode ting er tre.

Drilling er en tredelt café, bar og distilleri under ett tak - plassert i en tidligere marsipanfabrikk i Hamburg. På morgenen strømmer kaffetørste sjeler til kafeen, og på kvelden konverteres Drilling til en bar med egenprodusert sprit. Innehaveren, Thorsten Frerichs, driver også gin-distilleriet Clockers på samme lokasjon. Det å drive to forskjellige bedrifte runder ett tak krever nøye organisering - Og der er Lightspeed til hjelp.

Lightspeed Kassensystem Kunde Drilling

To barer, én kasse.

Hjertet av Drilling er baren. Bartenderene er blant de beste i byen, og flyttes mellom Drilling og Clockers bar. Med timeregistrering fra Lightspeed kan alle arbeidstider og pauser enkelt dokumenteres, og hentes ut fra hvor som helst. Slik kan du øke effektiviteten på vaktplanleggingen.

Lightspeed Kassensystem Kunde Drilling

Mer tid til kreativitet.

På Drilling har gründerne skapt et unikt konsept. Teamet er konstant på jakt etter å utvide tilbudet og tør å prøve ut nye løsninger. Drinker og bar snacks blir kontinuerlig skiftet ut. Lightspeed forenkler dette arbeidet på mange måter. Alle prosesser fungerer sømløst, og de ansatte får mer tid til å fokusere på sitt fagfelt fremfor å bruke mye tid på å administrere kassen.

Lightspeed Kassensystem Kunde Drilling

"Lightspeed hjelper oss å organisere teamet vårt. Alle vet alltid hvem som skal stå bak baren, og hvilke drinker de skal lage. I tillegg er det så mange rapporter jeg kan hente ut, så vi se hvilke drinker som funker og hvilke som ikke gjør det."

Thorsten Frerichs, Daglig leder

Drilling blir bedre organisert med Lightspeed

Optimer dine prosesser og slip kreativiteten løs.

Gastrofix er nå Lightspeed

Ditt Gastrofix-system er nå blitt en del av Lightspeed-familien — Men ditt salg- og supportteam har ikke endret seg.