Villa Paradiso - powered by Lightspeed

Lightspeed forenkler kjedestyringen for Villa Paradiso

Høyt oppe på Grünerløkka med utsikt over Olav Ryes plass ligger den opprinnelige Villa Paradiso. Restauranten ble ferdigstilt i 2004 og var den første restauranten i Norge med vedfyrt pizzaovn; Forno a legna.

Pizza fra Villa Paradiso

Type

Italiensk restaurantkjede

Benyttede produkter

Lightspeed Gastrofix POS

Tilleggsfunksjoner

Kjedestyring, regnskapsintegrasjon

Fasade Villa Paradiso

Klassisk italiensk.

Hele restauranten ble designet og bygd av to av eierne; Jan Vardøen og Trond Haug, alt fra de vakre hyllene og skapene til møblene, og dette har de fortsatt med på nye barer og restauranter. I dag består kjeden av 6 Villa Paradiso restauranter, 2 Bellini vinbarer og ett Focacceria. Samtidig åpner snart to nye restauranter; Munch Brygge og Bergen. Egen import av mat og vin gjennom Villa Import sørger for kvalitetsvarer fra Italia, hvor også mange av de ansatte kommer fra.

Pizza Villa Paradiso

Suksess i en årrekke.

Villa Paradiso har gjort det bra i en årrekke. Hemmeligheten? De har vært tro mot konseptet, aldri gått på akkord med kvalitet og skapt et miljø der ansatte og gjester trives og kjenner seg igjen, som i en ekte Italiensk familierestaurant.
I tillegg har Villa Paradiso brukt Lightspeed-partneren Barcontrol siden oppstarten.

Pizzabaking Villa Paradiso

Økt effektivitet med Lightspeed.

På alle restaurantene bruker servitørene bærbare iPad mini for å ta bestilling ved bordene. Det gjør at servitørene kan tilbringe mer tid blant gjestene og ha raskere og mer nøyaktig kommunikasjon til kjøkkenet. I tillegg bruker Villa Paradiso integrasjon til både regnskapssystem og nettbutikk hvor du kan kjøpe takeaway og italienske delikatesser.

«

Vi er en krevende kunde, men Lightspeed og deres partner Barcontrol vet hva vi behøver, og leverer. I dag har vi et super-effektivt og moderne kassesystem.

»

Villa Paradiso øker effektiviteten med Lightspeed

Enklere kjedestyring og integrasjon til alle kritiske systemer.

Gastrofix er nå Lightspeed

Ditt Gastrofix-system er nå blitt en del av Lightspeed-familien — Men ditt salg- og supportteam har ikke endret seg.