Villa Paradiso - powered by Lightspeed

Lightspeed forenkler kjedestyringen for Villa Paradiso

Høyt oppe på Grünerløkka med utsikt over Olav Ryes plass ligger den opprinnelige Villa Paradiso. Restauranten ble ferdigstilt i 2004 og var den første restauranten i Norge med vedfyrt pizzaovn; Forno a legna.

Pizza fra Villa Paradiso

Type

Italiensk restaurantkjede

Benyttede produkter

Lightspeed Gastrofix POS

Tilleggsfunksjoner

Kjedestyring, regnskapsintegrasjon

Fasade Villa Paradiso

Klassisk italiensk.

Hele restauranten ble designet og bygd av to av eierne; Jan Vardøen og Trond Haug, alt fra de vakre hyllene og skapene til møblene, og dette har de fortsatt med på nye barer og restauranter. I dag består kjeden av 6 Villa Paradiso restauranter, 2 Bellini vinbarer og ett Focacceria. Samtidig åpner snart to nye restauranter; Munch Brygge og Bergen. Egen import av mat og vin gjennom Villa Import sørger for kvalitetsvarer fra Italia, hvor også mange av de ansatte kommer fra.

Pizza Villa Paradiso

Suksess i en årrekke.

Villa Paradiso har gjort det bra i en årrekke. Hemmeligheten? De har vært tro mot konseptet, aldri gått på akkord med kvalitet og skapt et miljø der ansatte og gjester trives og kjenner seg igjen, som i en ekte Italiensk familierestaurant.
I tillegg har Villa Paradiso brukt Lightspeed-partneren Barcontrol siden oppstarten.

Pizzabaking Villa Paradiso

Økt effektivitet med Lightspeed.

På alle restaurantene bruker servitørene bærbare iPad mini for å ta bestilling ved bordene. Det gjør at servitørene kan tilbringe mer tid blant gjestene og ha raskere og mer nøyaktig kommunikasjon til kjøkkenet. I tillegg bruker Villa Paradiso integrasjon til både regnskapssystem og nettbutikk hvor du kan kjøpe takeaway og italienske delikatesser.

Villa Paradiso mobil bestilling

"Vi er en krevende kunde, men Lightspeed og deres partner Barcontrol vet hva vi behøver, og leverer. I dag har vi et super-effektivt og moderne kassesystem."

Kjersti Gjesdal, Daglig leder

Villa Paradiso øker effektiviteten med Lightspeed

Enklere kjedestyring og integrasjon til alle kritiske systemer.

Gastrofix er nå Lightspeed

Ditt Gastrofix-system er nå blitt en del av Lightspeed-familien — Men ditt salg- og supportteam har ikke endret seg.